Kommunstyrelsens ordförande (S) i Örebro

Kommunstyrelsens ordförande (S) i Örebro

Tack för att jag fick veta vad just du tyckter

ÖrebroPosted by Lena Fri, December 13, 2013 15:49:58
Nyligen fick jag ett brev. Det var från en som bodde på norr och hade uppmärksammat vårt dialogarbete. Personen tyckte det var ett bra initiativ. Eftersom det ibland är svårt att få plats med alla synpunkter i det material vi delar ut till örebroarna får jag då och då brev från människor som inte riktigt tycker att raderna räcker till. Det gör mig glad - för det visar på engagemang.

Just det här brevet innehöll många bra tankar och förslag på hur vi kan utveckla de norra stadsdelarna. Jag ska givetvis se till att dessa tankar blir en del av det vi socialdemokrater jobbar så hårt med just nu i Örebro. Nämligen att göra örebrorna till en naturlig del av hur vi utvecklar vår politik. Bara när vi gemensamt beslutar oss för vad som är bäst för Örebro kan vi på riktigt ta Örebro framåt. Tillsammans kan vi utveckla en hållbar politik som förbättrar skolan, skapar jobb, gör cykelvägen hem från jobbet bättre eller ser till att den lokala lekparken blir lite trevligare.


De avslutade raderna i brevet tar jag också med mig inför den stundande julledigheten. Raderna beskriver vikten av vårt arbete nationellt och att det är dags för förändring;

”Mitt intresse för, främst, rikspolitiken är mycket stort. Där har alliansens debacler staplats på varandra praktiskt taget oavbrutet i närmare fyrs års tid – vård, skola, omsorg, konkurser, brist på fungerade tillsyn; kaos med andra ord. Lycka till, säger jag som knappast ens är socialdemokrat”

Jag tackar dig för att jag fick veta vad just du tyckte. Engagerade människor som brinner för utvecklingen i kommunen gör vårt arbete både roligare och mer innehållsrikt.

  • Comments(0)//www.lenabaastad.se/#post40